Snøspurv – Snow Bunting

Warning: Parameter 1 to cryout_query_offset() expected to be a reference, value given in /customers/d/c/b/magnemyhren.no/httpd.www/WP/wp-includes/plugin.php on line 600

Dagen ved Snøhetta gav meg også muligheter for å fotografere snøspurv, en art jeg av naturlige geografiske grunner sjelden ser. Forrige gang tror jeg må ha vært da jeg for over 25 år siden var i militæret i Alta i Finnmark. Fuglen var lite sky her ved Snøhetta og jeg kom ganske nær. Den hadde ingen interesse for lokkelyd, så det var liten vits i å bruke det, men likevel kom jeg altså ganske nær. Her er det hannen som er mest i fokus. Hoa var der også, men jeg får ha mer fokus på henne en annen gang.

At Snohetta I also photographed Sow Buntings. They were’nt particulary shy, so I got quite close. These are images of the male.

Magne

Magne Myhren

Til daglig lærer i ungdomsskolen. Kunstner, illustratør, kursholder, naturfotograf så langt tid og krefter strekker til. Bygger for tiden opp et nytt nettsted: http://bildeskolen.no

One Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.