Havelle – Long-tailed Duck

En ny art for meg. Ble oppmerksom på et par med haveller mens jeg fotograferte boltit utenfor snøheim ved Snøhetta. Ettersom jeg trodde at boltiten ikke ville fly, fokuserte jeg mer på havellene. Hadde jeg hatt sollys, hadde det blitt artigere med fargene, men bildene ble ganske klare likevel – nesten monokrome.

Magne

A new species for me. Got aware of them as I was taking pictures of the Eurasian Dotterel outside Snoheim at the foot of Snohetta.

Magne

(Clangula hyemalis)

Eurasian Dotterel

Magne Myhren

Til daglig lærer i ungdomsskolen. Kunstner, illustratør, kursholder, naturfotograf så langt tid og krefter strekker til. Bygger for tiden opp et nytt nettsted: http://bildeskolen.no

3 Comments:

  1. Hei.Utrolig flotte bilder her:) Hilsen Sondre

  2. Denne var artig. Aldri vært borti den før. Så moro at den kom din vei, eller motsatt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.